Известие

Collapse
No announcement yet.

Пак проблеми .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пак проблеми .

Колеги след мъчителен ремонт на скорости и съединител , вече и аз се возя на количката . Само че има друг проблем . Та карам си спокойно и изведнъж колата забива муцуна и не върви . Тръгва чак когато натисна педала на газта до долу. Това става както в гардски условия , така и извън града . Другият проблем е че кутията за въздушният филтър е от мерцедес ( някакъв бус) и нямам гарнитури на испускателните колектори , свети и лампа за дюзи. Сега ще сменям гарнитурите , търся и стандартна кутия , само с лампата не знам какво да правя. А разхода когато колата почне да прекъсна отива към много на 100 км . Но този проблем не е постоянен , явно колата е с характер . Другото което забелязах е че един от кабелите за свещите не е много читав ( лулата е стопена ) и се чудя дали от там да не ми бяга искрата и да ми прекъсва. Това е с две думи . Благодаря предварително

Е колега, какво да ти кажем? Сложи гарнитури, смени кутията, кабелите и после иди на диагностика.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Намерих проблема. Той се състои в това , че нямам кора(под двигателя) и подкалници. И като карам всичко се мокри. Днес отворих капака и видях че кабелите , бобината и всички останали букси и кабелчета са мокри. Даже от единият кабел ми хвърля искри. Сега ще търся подкалници , кори или ще имровизирам нещо. Гарнитурките ще чакат малко да поизсъхне времето.

Comment

колега то кора отдолу няма по принцип,смени кабелите и сложи подкалници,успех
        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
        alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Working...
        X